Viime viikonloppuna syötiin yhdessä eri puolilla Suomea ja juhlittiin 100-vuotiasta Suomea. Niin tehtiin myös Sulkavalla. Mikäpä olisikaan parempi tapa juhlia 100-vuotiasta isänmaatamme, kuin kokoontua saman pöydän ääreen ja syödä yhdessä. Sulkavalla kokoonnuttiin yhteen lauantaina kaksi kertaa. Soutustadionille oli rakennettu hienot puitteet ja maittava ateriakokonaisuus pääasiassa sulkavalaisten tuottajien herkuista. Tilaisuuden aluksi Sulkavan Maa- ja kotitalousnaisten puheenjohtaja Marttiina Sihvola kertoi mitä kaikkea ruokalistalta löytyy ja toivotti ruokailijat tervetulleiksi.
– Voimme ylpeänä kertoa, että Sulkava on yksi niistä harvoista, luultavasti ainoa, jonka menu koostuu pääasiassa kokonaan oman kylän tuotteista, kertoo Sihvola ylpeänä aloituspuheessaan.
– Koko hanke laitettiin alulle viime marraskuussa ja menua lähdettiin rakentamaan siltä pohjalta, mitä kaikkea Sulkavalla tuotetaan.
Lue koko 31.8. ilmestyvästä Sulkava-lehdestä