Korona-aika teki laivakokki Eetu Suojasalosta maakravun. Marraskuussa hän aloitti Tiittalan uutena keittiömestarina.
Kartano ei saa olla niin hieno paikka, etteivät ihmiset uskalla tulla sinne. Näin ajattelee Tiittalan uusi keittiömestari Eetu Suojasalo, joka ensitöikseen päätti laittaa burgerit kartanon ruokalistalle. Niitä saa ensimmäisenä teemaviikonloppuna uudenvuodenaattona.
- Haluan kehittää ruokamyyntiä, ja haaveeni on, että sitä olisi joka viikonloppu. Ruoka tulisi lähialueilta, ja kaikki tehdään itse lihan jauhamisesta lähtien. Silti ruoka ja fiilis pidetään rentona.
Ruokalista voisi Suojasalon mielestä vaihtua useinkin, myös esimerkiksi sen mukaan, mitä raaka-aineita lähituottajilla on milloinkin tarjota.
-Mielellään joka kuukausi, että olisi aina jotain uutta. Hyvää ruokaa hyvään hintaan. Ja listan voi vaihtaa lennosta.
Teksti ja kuva: Hanna Partanen
Luit juuri lyhyen otteen Sulkava-lehden jutusta. Lue koko juttu Sulkava-lehden numerosta 49/2022. Tilaa lehti täältä tai osta digiversio!