Sulkavalla ilmestyvä Sulkavan Kotiseutulehti Oy:n  julkaisema paikallislehti
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Urheilu
  • Kulttuuri
  • Sulkava-lehti
    • Ilmoita lehdessä
    • Tilaa lehti
    • Osoitteenmuutos
  • Digilehti
    • Oma tili
    • Osta Digilehti
  • Yhteystiedot
Uutiset

Lähiruoan suosiminen on myös turvallisuusteko

julkaissut Sulkavalehden Toimitus aiheena 15.9.2022

Höökissä kokoonnuttiin lauantaina lähiruoan ääreen. Paikan päällä sai syödä Höökin lähiruokalounasta, ostaa lähivihanneksia, hunajaa ja muita tuotteita sekä seurata missikandidaattien esittelyjä. Lapsille oli lisäksi tarjolla piirakkapaja.

Tänä vuonna lähiruokapäivää vietetään uudenlaisissa tunnelmissa. Venäjän hyökkäys Ukrainaan on nostanut kotimaisen ruoantuotannon ja huoltovarmuuden entistä enemmän puheenaiheeksi. Ruoan hinnan nousu sekä myös ruoantuotannon kulujen kasvu mietityttävät sekä kuluttajia että ruoantuottajia. Jotta kotimainen ruoantuotanto säilyisi elinkelpoisena, on entistä tärkeämpää tukea lähituottajia.

Teksti ja kuva: Hanna Partanen

Luit juuri lyhyen otteen Sulkava-lehden jutusta. Lue koko juttu Sulkava-lehden numerosta 37/2022. Tilaa lehti täältä tai osta digiversio!

AvainsanatHöök kotimainen ruoantuotanto lähiruoka lähiruokapäivä Pitopalvelu ja Maatilamatkailu Höök ruoka
Facebook
Edellinen julkaisu

Muikkukukossa toivotaan muikkuja

Seuraava julkaisu

Vapaaehtoistyön kurssi starttasi

Facebook


Sulkavalla ilmestyvä Sulkavan Kotiseutulehti Oy:n julkaisema paikallislehti.
Y-tunnus 0167229-8

Hae sivuiltamme

Käy tykkäämässä

Uusimmat

  • Oppilaiden tukiopetus puhutti koulussa 31.1.2023
  • Sulkavaa lautaselle 27.1.2023
  • Sulkava tyrmää litium-kaivoksen 25.1.2023
  • Kotihoidon kriisi väistänyt Sulkavaa 24.1.2023
  • Mies joka haettiin avannosta 20.1.2023

Pikalinkit

  • Etusivu
  • Uutiset
  • Urheilu
  • Kulttuuri
  • Tilaa lehti
  • Yhteystiedot
  • Digilehti

© Sulkava-lehti • Sulkavan Kotiseutulehti Oy • Y-tunnus 0167229-8

Takaisin ylös