– Oli helppo astua remmiin kun talo ja yritys on ennestään tuttu, sanoo Kati Asikainen, Pijot Oy:tä ja nyt siis myös ravintola Alannetta ja Veneilykeskus Kulkemusta pyörittävä yrittäjä.
Tulin noin kaksi vuotta sitten Alanteen yrittäjä Erkki Mikkoselle ravintolapäälliköksi alun perin. Remonttihommilla tosin aloitettiin – jo maaliskuussa 2020, jotta saatiin ravintola kesäkuun alusta toimimaan, muistelee Kati Asikainen, joka kertoo itsekin olleensa mukana omin käsin kiinteistöä kunnostamassa.
Perinteikäs Alanne onkin pessyt kasvonsa varsin perusteellisesti Erkki Mikkosen omistuksessa.
– Lähes sataprosenttisesti kaikki talon pinnat on käyty läpi, Kati Asikainen sanoo.
Teksti ja kuva: Jukka Ahonen
Luit juuri lyhyen otteen Sulkava-lehden jutusta. Lue koko juttu Sulkava-lehden numerosta 17/2022. Tilaa lehti täältä tai osta digiversio!